Agenda

KNMI’14 klimaatscenario’s achtergrondsymposium

Date: 2014-10-14
Time: 10:00 - 15:00
Location: Antropia, Driebergen

Graag nodigen wij u uit voor het achtergrondsymposium, dat het KNMI organiseert naar aanleiding van de nieuwe KNMI’14 klimaatscenario’s, die gepubliceerd zijn op 26 mei j.l.

In de ochtend van het symposium zijn er plenaire presentaties over de wetenschappelijke achtergrond van de nieuwe KNMI’14 klimaatscenario’s, over de relatie met de nationale adaptatiestrategie, en over hoe we verschillende gebruikerswensen hebben meegenomen bij de ontwikkeling van de scenario’s. In de middag zijn er parallelle sessies op het gebied van scenario’s voor verschillende klimaatvariabelen, zoals temperatuur, neerslag en zeespiegel, waarbij we graag ingaan op uw vragen bij het toepassen van de klimaatscenario’s in uw praktijk.

Locatie en tijd
Het symposium vindt plaats op dinsdag 14 oktober 2014 in Cultuur- en Congrescentrum Antropia in Driebergen (www.antropia.nl, naast NS station Driebergen-Zeist). De bijeenkomst begint om 10:00 (inloop vanaf 9:30), tussen 12 en 13 uur is er lunch en gelegenheid tot netwerken, en rond 15:00 uur wordt de bijeenkomt afgesloten met koffie en thee. Het gedetailleerde programma volgt later.

Aanmelden
We hopen u op 14 oktober te verwelkomen. We vragen u zich aan te melden bij Karin.van.der.Schaft(at)knmi.nl

Source: KNMI